TechPapa

Games, Tech, Gadgets, Tips en meer

Makkelijk zelf je oude gele Game Boy Classic refurbishen

Vorig jaar had ik het al via Instagram laten zien dat ik een nieuwe behuizing voor mijn Game Boy had besteld. Nu eindelijk de tijd om er een filmpje van te maken!

Refurbish Game Boy White Gameboy

Het in elkaar zetten van de Game Boy Classic is echt een stuk gemakkelijker dan ik dacht. Natuulijk gaat er altijd iets fout en was ik vergeten het folie aan de binnenkant van het scherm te halen, maar op det schoonheidsfoutje na zag het er goed uit!

Vinden jullie dit een leuke video, laat dan even een duimpje achter een jullie vragen beantwoord ik met plezier in de comments!

De video van de Game Boy

Vind je deze video leuk, kijk dan ook even bij mijn live stream video van Kirby 🙂

Eén reactie op “Makkelijk zelf je oude gele Game Boy Classic refurbishen”

  1. […] Retrogames zijn ondanks hun leeftijd enorm hip! We zagen al de mini-spelcomputers de winkelschappen uitvliegen, maar handige tweakers hebben ook leuke handleidingen om van je iPad een echte arcadeknaller te maken. Door de iPad te jailbreaken kun je emulators installeren. Zo vond ik op Hackaday iemand die zijn iPad 2 heeft voorzien van een aangepaste versie van RetroPi. Vervolgens heeft hij de iPad ingebouwd in een iCade kast. Prachtig hoe we van oude onbruikbare hardware toch weer iets kunnen maken waar we veel plezier van kunnen hebben. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *