TechPapa

Games, Tech, Gadgets, Tips en meer

Beyond Good and Evil 2

Een spel dat ik zelf helemaal vergeten was is Beyond Good and Evil 2. Ruim 15 jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met het eerste deel. Ik was verkocht aan door het verhaal dat in eerste instantie bedoeld was als triologie.  Beyond Good & Evil speelt zich af op de planeet Hillys die aangevallen wordt door de buitenaardse DomZ.

Beyond Good & Evil

Jade, de hoofdrolspeeltster, is een freelance fotografe die samen met haar oom Pey’j in een vuurtoren woont. In deze vuurtoren hebben ze een opvangcentrum voor kinderen waarvan de ouders door de DomZ zijn ontvoerd. Het verhaal begint met het probleem dat het geld op is en daardoor het stroomschild uitvalt. De DomZ vallen hun aan en Jade moet de kinderen bevrijden. Dat lukt met behulp van Pey’j, maar verdwijnen steeds meer mensen en het lukt de plaatselijke strijdkrachten niet hun mensen veiligheid te bieden. Maar de mensen vertrouwen de strijdkrachten niet en Jade neemt uiteindelijk het besluit de waarheid over de Alpa-secties te achterhalen en beland in een gevaarlijk avontuur waarbij zij uiteindelijk de wereld moet redden.

Het vervolg

Hoewel het spel door iedere journalist werd aangeprezen vielen de verkoopcijfers tegen en is er tot nu nog geen vervolg gekomen. Maar daar komt verandering in! Beyond Good & Evil 2 was al in 2008 aangekondigd maar is nog tien jaar langer in ontwikkeling geweest en dat is te zien. Bekijk en geniet van deze trailer, want ook #BGE2 is een spel die je ECHT niet mag missen.

Wil je meer over de E3 games lezen, kijk dan de Trailer van Forza Horizon 4Team Sonic Racing en Kingdom Hearts 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *