Forza Horizon 4 aangekondigd met dynamische Seizoenen en MMO-racing

forza-horizon-4-aangekondigd-met-dynamische-seizoenen

De E3-beurs begint goed met Forza Horizon 4! We werden verrast met een prachtige trailer waarin voor het eerst in een race-game dynamische seizoenen worden weergegeven en daar bovenop is het ook nog eens een MMO-game! Forza Horizon 4 komt op 2 oktober dit jaar uit voor de Xbox One en pc en zal vanaf dag één ook beschikbaar zijn via Xbox Game Pass! Zo hoef je niet gelijk je portemonnee te trekken, maar kun je ook een abonnement van 9,99 afsluiten om het spel te spelen, samen met nog ruim 100 andere Xbox-toppers!

De seizoenen bieden elk andere uitdagingen, zo scheur je over bladeren in de herfst en kun je nieuwe gebieden bereiken in de winter als de sloten bevroren zijn.

Tijdens de demonstratie werd de nadruk door Microsoft vooral gelegd op het feit dat je met grote aantallen spelers tegelijk op een server kunt spelen. Gebeurtenissen als overstekend wild gebeurd voor iedereen op hetzelfde moment zodat racers spelers daarop kunnen inspelen.

Naast Forza Horizon 4 presenteerde Microsoft ook Kingdom Hearts 3.

1 Reacties
Delen

Robbert Brus

Fulltime papa van twee super kids en parttime schrijver. Hou van gamen, sporten en dagdromen en natuurlijk bloggen en vloggen! Nu nog een mooi ritme vinden om het allemaal te kunnen doen.

1 Reacties

  1. Robbert Brus
    11 juni 2018 at 8:56 pm

    […] je meer over de E3 games lezen, kijk dan de Trailer van Forza Horizon 4,  Team Sonic Racing en Kingdom Hearts […]

Reageer

Het e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.