TechPapa

Games, Tech, Gadgets, Tips en meer

NirLauncher heeft een oplossing voor elk probleem

Voor elk computerprobleem is een oplossing er is echter een tool dat voor vrijwel elk probleem een uitkomst biedt!

In de vijftien jaar dat ik als tech-expert mag schrijven voor Nederlands beste computertijdschriften ben ik regelmatig teruggevallen op de software van Nirsoft. Hiermee heb ik met regelmaat de problemenvan lezers kunnen op te lossen.

Nirsoft levert krachtige tools die vaak slechts enkele kB’s groot zijn. De software op de website varieert van tools die wachtwoorden of activatiesleutels kunnen terughalen tot WOL-tools (tools waarmee je een computer op afstand kunt inschakelen).

Nirlauncher

Waar ik nooit over heb verteld is  NirLauncher. Dit programma bundeld meer dan 200 van Nirsofts tools. Met NirLauncher hoef je niet meer eindeloos te zoeken op de website, maar kun je de programma’s direct opstarten.

De software verdeeld de hulpjes in logische categorieën zoals password-herstel-utiliteiten, netwerk-monitor-tools of programma’s om Office-applicaties te herstellen.

Alarm een virus!

LET OP: NirLauncher is gearchiveerd en beveiligd met een wachtwoord: nirsoft9876$. Dit is gedaan om te voorkomen dat het gezien wordt als een virus als je het download. Veel beveiligingssoftware ziet de password-herstelprogramma’s als een bedreiging. Logisch, want je wil niet zomaar dat iedereen je wachtwoorden kan zien. Ben je echter zelf je wachtwoord vergeten en wil je het herstellen, dan kun je de melding negeren en zonder gevolgen het programma starten.

Indien je ervoor kiest de beveiligingssoftware zijn werk te laten doen, dan kun je NirLauncher nog steeds gebruiken, alleen zullen de ongewenste programma´s geblokkeerd worden.

 

Zonder problemen je productcode terugvinden.

 

Programma starten

Het opstarten van een programma gaat kinderlijk eenvoudig. Druk op de categorie en dubbelklik op het programma dat je wil gebruiken. Er is zelfs een Nederlandstaalpakket aanwezig op de website zodat je alle tools in het Nederlands kunt gebruiken.

Heb je nog vragen over NirLauncher, stel ze gerust onder dit artikel of stuur een mailtje naar helpdesk@techpapa.nl! Hulp is gratis altijd gratig, maar ik kan niet garanderen dat ik altijd kan reageren. Je kunt je ook alvast aanmelden voor de nieuwsbrief. Vanaf 100 abonees ga ik maandelijks een nieuwsbrief versturen met tips en hulpvragen.

Eén reactie op “NirLauncher heeft een oplossing voor elk probleem”

  1. […] je meer handige programma’s? Neem dan ook een kijkje bij Nirlauncher. Dit is een verzameling van handige hack-tools om pc-problemen op te […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *