Hoe kan ik in omgekeerde volgorde afdrukken?

hoe-kan-ik-in-omgekeerde-volgorde-afdrukken

Print je regelmatig grote stukken en raak je veel tijd kwijt aan het telkens opnieuw moeten rangschikken van de pagina’s omdat ze op de verkeerde manier uit de printer komen? De printvolgorde is gemakkelijk te wijzigen. 

Ga in Microsoft Word naar Bestand / Opties / Geavanceerd en zoek het kader Afdrukken. Schakel hier de optie Pagina’s in omgekeerde volgorde afdrukken in en klik op OK om af te sluiten. In het vervolg zullen documenten op de juiste manier uit te printer komen. De wijziging is van toepassing op alle documenten, dus ook andere document zullen in het vervolg juist uit de printer komen. In Microsoft Word 2003 ga je voor dezelfde optie naar Extra / Opties. Open het tabblad Afdrukken, schakel het selectievakje voor Omgekeerde afdrukvolgorde in en druk op OK.

Pagina's in omgekeerde volgorde afdrukken scheelt een hoop gepuzzel.
Pagina’s in omgekeerde volgorde afdrukken scheelt een hoop gepuzzel.

Heb je een ook dringend probleem waar je tegen aanloopt? Stuur gerust een mail naar vraag@techpapa.nl en wie weet bespreek ik hem op het blog.

0 Comments
Delen

Robbert

Fulltime papa van twee super kids en parttime schrijver. Hou van gamen, sporten, dagdromen, bloggen en vloggen! Nu nog een mooi ritme vinden om het allemaal te kunnen doen.

Antwoord jour bericht

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*