TechPapa

Games, Tech, Gadgets, Tips en meer

About

Techpapa is een persoonlijk blog over alles wat mij als Gamer, Tech en Gadget junk interesseert. Van programmeren, reizen, virtual reality, pc, games, PlayStation, Xbox oude games als de Super Nintendo en de nieuwere miniseries van Nintendo tot lekker spelen met mijn vrienden op de PS4 of de problemen die ik ervaar in de opvoeding van mijn twee fantastische kinderen Michael en Luna. Ik probeer regelmatig een update te brengen van mijn laatste vindingen en jullie fijne tips en trucs te geven over hoe om te gaan met je gadgets en games.

“Als je vernieuwend bezig bent, maak je soms fouten. Het beste is ze snel toe te geven en vervolgens je overige innovaties verder te verbeteren.” Steve Jobs

Samen sta je sterk, ik sta dus altijd open om andere bloggers te helpen en andersom. Ik schrijf graag een gastblog en jij bent altijd welkom een leuk blog achter te laten op die van mij. Ook zoek ik leuke YouTubers die graag meer mensen willen bereiken. Ik deel met liefje jouw nuttige video´s met mijn lezers.

Mijn werk

Het gaat mij niet om roem, ik moet de creativiteit die door mijn aderen vloeit op een productieve manier kwijt. Vol energie begin ik telkens weer een nieuw avontuur. Al 15 jaar ben ik actief voor Computer!Totaal, Tips & Trucs en Macworld in opdracht van IDG (nu
Reshift). Zelf heb ik verschillende blogs, zoals het Engelstalige blog VRBites.com dat zomaar uitgroeide tot een blog met meer dan honderdduizend bezoekers per maand. Engels is leuk, maar met Techpapa.nl hoop ik echt mijn thuis te vinden en een vaste basis te vinden voor mijn grootste hobby’s en niet alleen gericht op virtual reality.

Eerlijkheid staat voorop

Techpapa is een persoonlijk, integer en eerlijk blog. Ik schrijf niet om er zelf beter van te worden. Op Techpapa zul je dan ook geen ‘clickbait’ vinden of artikelen die puur en alleen geschreven zijn om de bezoekerscijfers omhoog te trekken. Ik doe ook niet aan roddeljournalistiek of nepnieuws en zal nooit een artikel schrijven waarin anderen benadeeld worden. Ik zal ook niets schrijven om er vervolgens zelf beter van te worden. Ik garandeer dat ik geen gebruik maak van bots en geen volgers koop en eerlijk ben over de producten die ik test.  Adverteren gebeurt alleen via de officiële en ik zal altijd vermelden bij de bezoekersaantallen wanneer er een campagne actief is.

Het doel was om voor 2020 ongeveer tienduizend bezoekers per maand te halen. Dat doel heb ik aardig weten te bereiken. Helaas ben ik door een succesvolle hack de cijfers uit mijn app kwijt (overgestapt naar een managed server). De cijfers van TransIP geven gelukkig dezelfde waarde aan van ongeveer 300 bezoekers per dag. Mijn volgende doel is een stabiele duizend bezoekers per maand halen.

Contact

Op dit moment ben ik nog niet professioneel bezig met dit blog. De cijfers zijn dan ook niet hoger dan enkele duizenden per maand. Geïnteresseerd in een gastblog, stuur gerust een e-mail.

Wil je meer van mijn werk zien, neem dan een kijken op RoTaMi Media.